Så kommer du igång

1. Logga in

För att logga in går man antingen in på portal.boneprox.com eller genom vår hemsida, boneprox.se.

När du kommer till inloggningssidan väljer du BankID och fyller i ditt personnummer och verifierar genom Mobilt BankID på telefonen eller BankID på datorn. Om du loggar in för första gången så fyller du enkelt i faktureringsuppgifter till kliniken, sedan får du godkäna personuppgiftsbiträdesavtalet i portalen – detta är för att säkerställa att vi alla behandlar patientens uppgifter med största säkerhet och enligt de lagstiftningar som finns.

Läs mer

2. Ladda upp frågeställning & bild

När du är inloggad väljer du enkelt vilket specialistområde där du önskar konsultation och därefter laddar upp bilden (eller flera bilder om så önskas). Därefter fyller du i patientreferens och frågeställning och skickar iväg till specialisten. Om man önskar att skicka en bild för bentäthetsanalys laddar man upp en liggande apikal (eller stående bitewing med tydlig bild på underkäken) i portalen och besvarar 3 st riskfrågor som finns i portalen och skickar iväg bilden (på samma sätt som specialistkonsultationer). Tandläkaren ställer ingen diagnos eller ens ett behandlingsförslag utan gör bara ett ställningstagande utifrån en tagen röntgenbild och några anamnestiska frågor.

Läs mer

3. Få tillbaka svar

När specialisten har gått igenom remissen, besvarar han/hon frågeställning utförligt i portalen och du får en notis på e-post att analyssvaret är klart. Svaret får du vanligtvis samma dag och du kan enkelt ladda ner svaret som PDF eller kopiera informationen direkt till klinikens journalsystem. När det gäller bentäthetsanalyser så analyseras den inskickade bilden i realtid med hjälp av bildprocesseringsalgoritmer och artficiell intelligens, detta innebär att du får svar inom bara några få sekunder. Svaret innehåller en översikt över risknivå samt information till patient gällande metoden som använts, vad risknivån innebär samt vetenskaplig bakgrund.

Priser