Såhär gör du en benskörhetsanalys

1

För att vi ska kunna genomföra en benskörhetsanalys behöver vi din senaste tandröntgenbild. Denna får du enkelt genom att kontakta din tandläkare och be tandläkaren skicka den på E-mail. Du kan även få bilden skickad till dig på CD. Vi rekommenderar att tandröntgenbilden är tagen nyligen då resultatet baseras på ditt tillstånd när bilden togs. Bilden måste vara på underkäken (en så kallad premolar stående bitewing) som är den vanligaste bilden man tar hos tandläkaren.

2

För att göra analysen fyller du enkelt i dina uppgifter. Sedan är det bara att ladda upp din bild. Vi använder ditt personnummer endast för analysen och fakturering. Vi sparar endast data för att kunna följa upp positiva fall.

3

Så fort du trycker på ”genomför analys” skickas din bild samt uppgifter till oss, vi genomför analysen och vi jobbar för att du ska få svar inom 48 timmar. Du kan betala tryggt och säkert efter du har fått analysen via vår fakturatjänst. När bilden är färdiganalyserad ser vi på Boneprox till att tandröntgenbilden tas bort. Får man ett svar som visar att man ligger i riskzonen rekommenderas man att ta kontakt med sin husläkare eller vårdcentral för att få en ytterligare utredning gjord.

Tryggt och säkert för dig

Vi följer PUL och dina uppgifter är självklart helt skyddade hos oss. Vi lämnar inga uppgifter till tredje part.

Betala efter att du fått ditt resultat

Med vår fakturatjänst kan du enkelt betala efter du har mottagit ditt svar.