Här arbetar kliniken för mer än ett vackert leende

Vår klinik erbjuder modern teknik och innovativa lösningar och därför är Boneprox en perfekt partner för oss. De tillfredsställer våra krav i högsta grad. 

Tore-Karlsen-Privattannlgene

Tore Karlsen, Privattannlegene

Privattannlegene investerar mycket tid och resurser i utbildning och utveckling, vilket är tydligt genom deras kunniga och skickliga personal och tandläkare. På kliniken möter du därför det senaste inom material och utrustning utöver en dedikerad och kompetent personal. Bland annat har Privattannlegene nu börjat använda Boneprox, vilket gör det lättare och snabbare att kommunicera direkt med specialister inom radiologi och oral patologi.

Med hjälp av Boneprox får vi mycket bra epikriser på våra CBCT-undersökningar. Dessa är mycket exakta, omfattande och responstiden är enastående!

Privattannlegene

Med Boneprox behöver patienter inte skickas till specialister med långa väntetider. Boneprox är en portal för tandläkare där du kan skicka bilder (CBCT, panorama, kliniska och intraorala bilder) för snabba och säkra konsultationer. I portalen kan Privattannlegene också mäta risk för osteoporos baserat på vanliga tandröntgenbilder.

Boneprox erbjuder en innovativ och unik lösning för ett säkert och effektivt sätt att överföra stora filer som CBCT-undersökningar. Vi har tidigare provat flera olika alternativ för att överföra sådana volymer, men ingen kan jämföras med Boneprox-portalen. Denna tar hänsyn till alla utmaningar och fungerar 100% !!

Letar du efter en tandläkare du kan lita på? Välkommen till en utomordentlig och bra behandling för dina behov hos Privattannlegene i Fredrikstad!

Läs fler inlägg