En solskenshistoria i Covid-19-tider

Oförklarlig smärta 

I november 2018 vaknade Marga med migrän som strålade ner längs hela hennes högra sida av ansiktet och ända till nacken. Efter några veckor och ingen förbättring kontaktade hon sin läkare. Läkaren skickade Marga till sjukhuset och CT röntgen av hennes huvud utfördes. Här hittade man ingenting som indikerade på något allvarligt. Efter ytterligare 6 månader av smärta fick Marga nog och åkte hem igen för att prata med några specialister på det lokala sjukhuset. Flera bilder togs, men slutsatsen var att det troligtvis var migrän. Marga hade nu stått ut med stora smärtor i nästan ett och ett halvt år och när hon kom hem från jobbet var hon  helt slut och somnade direkt.

Tandläkarbesöket blev lösningen

I april 2020 kom Marga i kontakt med Boneprox, som berättade att de analyserar tandröntgenbilder och kliniska bilder. Boneprox berättade att de får en hel del förfrågningar liknande den Marga beskrev. Med Boneprox plattform med odontologiska specialister, analyserade röntgenbilderna och efter bara några timmar satt Marga på en av Boneprox anslutna kliniker. Här valde tandläkaren att ta bort en retinerad tand, efter konsultation från Boneprox anslutna specialister.

Nu har huvudvärken försvunnit och Marga kan fortsätta sin vardag som vanligt!

Efter några dagar fick vi några trevliga meddelanden från Marga.

Om Boneprox 

Boneprox är tandvårdens digitala specialistklinik. Genom anslutna specialister, kan Boneprox underlätta för kliniken att komma i kontakt med specialister inom olika områden – snabbt och effektivt. För patienten innebär detta att man slipper långa kötider samt onödiga resor till andra kliniker. Man får istället svar på ett flertal frågor samma dag från specialister inom områden som röntgendiagnostik, oral cancer m.m.

Läs fler inlägg