Projektbeskrivning

Boneprox är ett bra exempel på att ny teknik är lätt!

Hos Tandläkare Klette & Co. i centrala Oslo är du som patient i fokus. Med ett starkt fokus på kommunikation, förståelse och samarbete mellan terapeuten och patienten uppnår kliniken exakt det man vill när du besöker tandläkaren, nämligen säkerhet. Ibland är ingen behandling det bästa alternativet. Oavsett behandling garanterar kliniken att patienten har en behandlingsplan oavsett vad som behöver göras. På det sättet slipper du som patient att bli förvånad på vägen, då det du ser är vad du får.

På kliniken arbetar vi naturligtvis för att ge det bästa för våra patienter. Med hjälp av ny teknik som Boneprox kan vi erbjuda våra patienter snabbare behandling på ett säkert sätt, eftersom vi kan kommunicera direkt med Boneprox-specialister.

Hos Tandläkare Klette & CO är vi också medvetna om utvecklingen inom branschen. Varje dag görs nya framsteg och oavsett om det handlar om nya behandlingsmetoder, instrument eller teknik visar kliniken att de är uppdaterade och ivriga att erbjuda patienten den bästa behandlingen som möjligt varje dag. Ibland ligger kliniken bara några steg före sina branschkollegor genom att bland annat erbjuda bentäthetsanalyser genom artificiell intelligens för att hitta patienter i riskzonen för frakturer orsakade av osteoporos.

Kliniken kan också erbjuda den mest effektiva och exakta diagnostiken med kort avstånd till specialister inom området. Med en molnbaserad plattform från Boneprox kan de kommunicera direkt med de flesta typer av specialister och ge patienten en snabb och säker diagnos utan att patienten behöver skickas till långa köer för specialistkonsultation.

Svarstiderna är korta och patienten lider därför inte av långa responstider eller köer. Som tandläkare kan du skrämmas av de tekniska framstegen som görs, men Boneprox är ett bra exempel på att ny teknik är lätt!