Boneprox på Life Tech i Göteborg!

19-04-17

Boneprox fick glädjen av att delta och presentera på Life Tech Göteborg som är ett event för affärsänglar, investerare och utvalda life science-bolag inom framförallt segmenten Healthtech och Medtech. Eventet är för att inspirera samt att träffa spännande life science-bolag och skapa diskussioner mellan investerare och entreprenörer i tidiga skeden.

Inledande inspiratör denna gång var Ilma Caprnja, medicinstuderande och föredragshållare sedan hon var 14 år, senast som TEDx talare på Konserthuset den 18 februari. Ilma ville förändra dagens syn på rädsla, sårbarhet och misslyckande till att våga utmana sig själv och inte vara rädd för att vara vilsen men också att lära från andra!

Sahlgrenska Science Park och Connect Region Väst stod för en fantastisk kväll i hjärtat av life science-klustret i Västsverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center och som stöds av Chalmers Ventures, GU Ventures och AstraZeneca BioVentureHub.

Utvalda bolag var:

Boneprox är ett AI-företag med en patenterad mjukvara som analyserar benkvaliteten och risken för benskörhet baserat på en vanlig tandröntgen.

GOOZO™ visar genom ny teknik och forskning i realtid vilka personalaktiviteter som är de mest optimala vid varje aktuell situation på såväl organisation-, team- och individnivå.

Ten Medical Design (10MD) utvecklar ett ergonomiskt alternativ till dagens blytunga röntgenförkläden som används inom vården.

SleepCure är en appbaserad sömnhjälp som analyserar och coachar människor till bättre sömn och högre sömnkvalitet.

Läs mer här.

Läs fler inlägg