Boneprox ingår samarbete med Aleris!

Aleris Helse är Norges ledande privata sjukvårdsföretag med ett rikstäckande utbud av sjukhus och röntgentjänster med över 1 000 anställda fördelade på 14 sjukhus och medicinska center, samt 13 röntgenavdelningar. Aleris Helse är en del av Aleris-koncernen, som är Nordens största privata hälso- och sjukvårdsföretag.

Boneprox går nu in i ett samarbete med Aleris, där Boneprox uppgift är att ange huruvida patienten är i riskzonen för osteoporos eller inte baserat på sin patenterade metod där en tandröntgen analyseras för att mäta risken för osteoporos. Om analysen visar ökad risk uppmuntras patienten att gå till Aleris för vidare undersökning (DEXA mätning) och möjlig behandling.

Detta är ett mycket spännande steg för Boneprox, och vi är stolta över att ha med oss Aleris i kampen mot en av vår tids största  folksjukdomar!

Läs mer om samarbetet på Aleris hemsida: Aleris – Er du i risikosonen for benskjørhet?